10-jarig jubileum gevierd

Bijna elke dag ga ik met m’n bestellingen naar het postkantoor vlakbij ons huis en daar kennen ze me inmiddels wel, met m’n witte enveloppen beplakt met kleurrijke postzegels. Op de laatste dag van november kocht ik een bosje rozen voor mezelf, en toen ik die had afgerekend bedacht ik dat ik eigenlijk nog wel een paar bosjes kon kopen: voor de medewerkers van het postkantoor. Ze waren lekker verrast, en het was een leuk moment om die bossen aan ze te geven. “Mede dankzij jullie kan ik mijn webshop hebben”, zei ik. En dat is ook echt zo! Stel je voor dat ik ergens buiten zou wonen, wat natuurlijk ook best leuk zou zijn, maar dan kon ik niet zo makkelijk elke dag naar dat postkantoor. Nu wel. Dus ik bedacht: ik ga die mensen die me elke dag zo’n goede en gezellige service bieden ook even bedanken.

En nog een kaartje voor m’n handwerkvriendin, met wie ik vele telefoongesprekken heb gevoerd, en die het altijd interessant vond om te volgen waar ik mee bezig was. Gedurende tien jaar!
Mijn man zei gisteravond: We laten lekker Chinees eten bezorgen, en dat was ook een hele lieve bijdrage aan een leuke dag.
Ik heb het dus op mijn manier fijn gevierd, dat tien jarig jubileum van mijn blog! En het is fijn dat ik me ook trots mag voelen op wat ik heb bereikt met al die boeken en blogjes.

Rest me nog één ding: jullie ook nog van harte bedanken! Mijn trouwe bloglezeressen: heel hartelijk dank voor jullie aandacht en aanmoediging!

7 gedachten over “10-jarig jubileum gevierd”

 1. Patricia Caminada

  Hartelijk Gefeliciteerd met je 10 jarig bestaan. Bedankt voor alle leuke blogs en artikelen. Ik snuffel er altijd graag. En ik zou zeggen, op naar de volgende 10!

 2. Hartelijk Gefeliciteerd Margriet met je 10 jarig julibeum! En een leuke uitdaging alle uitgaven in het Nederlands inventariseren. Veel succes en plezier daarmee!

  1. Hartelijk gefeliciteerd met dit mooi jubileum!
   Uniek hoe de boogjes zijn samengesteld, Heel fijn en inspirerend om te lezen.
   Hopelijk lezen we nog lang je leuke mooie blogjes

 3. Margriet, van harte gefeliciteerd met je 10-jarig jubileum. Wat lees ik je blogjes graag. Ik kijk er altijd naar uit. Ik hoop dat je nog lang in goede gezondheid zo door kan gaan.

 4. Ellen Verharen

  Margriet,
  Van harte gefeliciteerd met je 10-jarig jubileum.
  Het “dient” niet alleen jou als liefhebber maar ook heel veel andere trouwe lezers van je info en blogjes.
  Zodra de mail binnenkomt “moet” ik meteen kijken. Nou dat wil wat zeggen bij al die mails die bij je binnenkomen.
  Geniet ervan en “GA ZO DOOR”

 5. Hallo Margriet
  Al weer 10 jaar ! waarvan ik je al zeker 9 jaar volg. Elke keer dat je iets blogt, is het een ontdekking van weer een heel leuk handwerknieuwtje. En zo enorm gevarieerd. Dank je wel dat je alle lezers en lezeressen hiervan mee laat genieten. Een prachtig jubileum.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.