Kerst handwerkjes opruimen

Maandagmorgen, en buiten is het nog donker. Nog één keer beneden gekomen in een kamer in kerstsfeer. De boom hadden we nog laten staan, want gister kregen we bezoek en dan wil je dat de kamer nog gezellig is. En alle kerstspulletjes staan er ook nog, want m’n vriendin houdt ook van handwerk dus kan ze sommige handwerkjes nog even in het echt zien, waar ik over blogde.

Maandagmorgen, en geen tijd om te wachten met bloggen tot het licht wordt. Zodadelijk komt er een monteur, en dan wordt de electriciteit  een tijdje uitgeschakeld. Omschakelen! En dat geldt ook voor het opruimen van de kerstspulletjes. Een flinke tijd naar gekeken, het stond zo gezellig in de kamer. En juist als het pas ècht winter wordt (het is nu zo mooi vorsterig buiten) ruimen we meestal onze bomen weer op. Of zal ik nòg wat langer wachten….?

De uitgebloeide-tulp-foto drukte m’n lief af op een kaart. Ik legde de kersthandwerkjes bij elkaar in het trage ochtendlicht. Gezellig bij de kerstboomlampjes, maar nu gaat de stroom er bijna af.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar top
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013