Aanbieding boeken kralen

Kralen rijgen, Kralenwerk, Plezier met kralen, Bezig zijn met Sieraden, Borduren met kralen, Weven met kralen, Kralenboompjes, Kraaltjes borduren, Handwerken met kralen, Smaakvolle sieraden en nog een keer Borduren met kralen. De vorige generatie heeft volop plezier gehad van het verwerken van kralen op velerlei wijzen. Die kralenhobby werd begeleid en versterkt door vele boeken en boekjes en die boeken en boekjes heb ik allemaal in m’n shop.

En nu zitten we volop in een nieuw hobbytijdperk maar blijkt er voor die oude kralenboekjes minder belangstelling te zijn dan voor de oude handwerkboekjes. Ik vond het leuk om ze allemaal in m’n shop te hebben, en het is ook leuk om ze zo allemaal bij elkaar te zien. In mijn shop heb ik een categorie ‘Overig’ en die werd was veel te groot en divers geworden. Ook alle kralenboeken hadden hier een onderkomen gevonden. Nu heb ik een aparte categorie voor de kralenboekjes gemaakt. Dan kunnen anderen daar ook op klikken en al het overzicht van al die boeken zien.

Straks ga ik die categorie ‘opruimen’, maar eerst nog even een aanbieding: Vijf kralenboeken voor 10 euro. Je kunt ze bestellen via m’n shop, want daar staan ze allemaal in. Of via een mailtje.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.