Aanbieding boeken Zijdeschilderen

In mijn shop met oude handwerkboeken heb ik een onderverdeling in categorieën. Je kunt zoeken op boeken over borduren, boeken over breien, boeken over haken, boeken over patchwork en nog wat andere groepen boeken. Maar er is ook een categorie ‘Overig’ en daar kwam alles in wat niet tot de andere groepen behoort. Maar die Overige-categorie werd veel te groot. Ik heb de boeken over Kralen eruit gehaald en in een eigen groep gestopt, en daar mogen ze nog even inzitten tot de opruim-aanbieding voorbij is.

De boeken over Zijdeschilderen heb ik nu ook uit die Overige-map gehaald, samen met de boeken over Verven en Batik. Als je belangstelling hebt voor Zijdeschilderen dan heb je nu een enorme keus. De aanbieding is vier boeken voor 10 euro en als je dat niet genoeg vind dan stop ik er wel vijf of zes in een pakje, als dat nog door de brievenbus kan.

Zijdeschilderen is vroeger heel populair geweest, vandaar dat er zoveel over is gepubliceerd. Ik ben benieuwd of deze oude techniek ook nog meer in de belangstelling gaat komen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.