Bedankkaartjes en visitekaartjes

Al heel lang sluit ik visitekaartjes bij als ik een bestelling verstuur. In het begin waren dat zelfgemaakte kaartjes, later liet ik ze drukken. Van een stapeltje van de partij die ik nu heb, sneed ik het bedank-gedeelte af, zodat ik visitekaartjes overhield. En sinds eind vorig jaar heb ik telkens twee kaartjes bijgesloten: een bedankkaartje en een visitekaartje. Hoog tijd voor een toelichting. Voor het geval je ook iets had besteld, en je afvroeg waarom je twee kaartjes kreeg.

Een paar keer achter elkaar kreeg ik een enthousiaste reactie van iemand die mijn shop had ontdekt en wat bestelde. Soms schrijven mensen in een mailtje een toelichting waarom ze iets bestellen, en dat vind ik altijd heel gezellig. Dit keer schreef iemand dat ze samen met de buurvrouw handwerkt. Dus sloot ik een extra kaartje bij, voor de buurvrouw. Toen kreeg ik weer een reactie terug dat de buurvrouw niet ‘online’ is maar dat ze het kaartje graag aan een handwerkvriendin wilde geven. Vervolgens dacht ik: bijna iedereen die handwerkt, heeft wel een handwerkvriendin. Dus besloot ik telkens een extra kaartje bij te sluiten!

Dus als je recent wat bestelde, en je afvroeg waarom je twee kaartjes kreeg, dan is dit de toelichting.
Of als je nog wat wilt bestellen en je leest dit blogje en je wilt misschien nog wel meer kaartjes om uit te delen: laat het me weten bij je bestelling en dan sluit ik nog wat meer bij!
Op deze kaartjes staat een afbeelding van een Amager-borduurwerk wat ik zelf borduurde. Fijn als je die kaartjes wilt doorgeven aan andere geïnteresseerden!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar top
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013