Boeken uitzoeken

Mijn zoon kwam me (voor de derde keer in drie weken) een dag helpen met het uitzoeken van al m’n boeken. Ik heb nog flink wat dozen klaar staan die uitgezocht moeten worden. Het liefst bied ik boeken gesorteerd per onderwerp aan op m’n blog, maar daarvoor moeten al die boeken in de dozen ook eerst gesorteerd op onderwerp. Soms gaat een boek wel vijf keer door m’n handen voordat ik de voorkant kan scannen en voordat ik het in m’n shop kan plaatsen.

We hadden een produktieve dag, en ik heb heel erg genoten van de hulp van m’n zoon. Dat voelde zo goed. Die verbondenheid. Terwijl ergens anders…. Misschien wel juist nù dat we die verbondenheid nog meer als anders nodig hebben. Eerst uitgebreid gepraat. Tussendoor ook.

1 gedachte over “Boeken uitzoeken”

  1. Wat lief van je zoon dat hij je heeft geholpen met het uit zoeken van al jouw boeken. Ook een tijd om eventjes bij te praten, iedereen heeft het tegenwoordig druk, druk, druk. Dan is zo`n dagje boeken uitzoeken leuk om te doen. Het leukste van opruimen vind ik altijd dat je dingen tegen komt waarvan je niet wist dat je ze nog in je bezit had, dat is met boeken ook.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.