Categorie kerst

Deze week maakte ik een nieuwe categorie in mijn shop met de titel: “Kerst”. Voorheen stond alles wat met kerst te maken had in de verschillende andere categorieën: bij de boeken, bij de tijdschriften, en bij de handwerken. Nu leek het me leuk om die allemaal bij elkaar te hebben. Want met de decembermaand nabij is het handig als je gelijk iets leuks kunt vinden als je daarnaar op zoek bent.

Black Friday is vanaf z’n oorsprong een dag waarop winkelvoorraden in de uitverkoop gaan, om plaats te maken voor kerstspullen. Ik ben al twee weken bezig met aanbiedingen, dus dat doe ik dit jaar op mijn manier. En ook wat de kerst-spullen betreft: vanaf begin december ga ik weer veel leuke nieuwe/oude handwerkboeken en -tijdschriften toevoegen die in vroegere jaren al zijn gemaakt, en die zo leuk zijn om nu weer te gebruiken. Maar wel leuk om aan te sluiten bij de black-friday-gedachte: daarom vandaag alle kerstboeken- en kersttijdschriften en kersthandwerken (die nu bij elkaar staan in de nieuwe categorie Kerst) met 10 % korting!
(Deze korting wordt niet automatisch berekend, zoals bij de andere aanbiedingen. Je krijgt na je bestelling van mij een mailtje met het juiste bedrag).

2 gedachten over “Categorie kerst”

 1. Hoi Margriet, Leuk dat je nu een aparte categorie heb gemaakt voor Kerst.
  Het boekje van Permin heb ik zelf ook, en nu ben ik geinspereed om weer wat kerst motiefjes te borduren.
  Reina (van Engeland)

  1. Hallo Reina,
   Heerlijk om weer met alle kerst-dingen bezig te gaan! Ik vind het zelf ook fijn om nu alles m.b.t. kerst in één categorie te hebben. En er komt straks nog veel meer bij!
   En ik vind het heel leuk om te weten dat jij en misschien ook anderen daardoor ook weer inspiratie krijgen om zelf ook weer wat te gaan borduren!
   Veel borduurplezier gewenst!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.