Deken Granny Square

In m’n blog-verslag over vier vakantiedagen overheersen de wat donkere kleuren. Tijd voor wat vrolijkers! Ik ben nog steeds niet klaar met m’n verhalen over Drenthe, want ik moet nog laten zien dat we over de toppen van de bomen liepen. Maar inmiddels gaat thuis het leven ook weer gewoon verder. De granny square deken werd besteld en aangezien ik weer naar de tandarts moest, bedacht ik dat ik die dan wel even mee kon nemen. Het is m’n gewoonte om voor of na elk tandartsbezoek even in de buurt van de rivier te wandelen. Daar gooi ik dan wat kussens op de grond of ik laat wat dekens wapperen. Gister dus die deken.

Weer thuis moest die deken dan op de post en gelukkig zag ik op tijd dat ik de verkeerde deken had laten wapperen. De zwarte is van mezelf, en de blauwe moest op de post. Bij het uitstappen nam ik gelijk de laatste blokken hout mee die nog in de auto lagen. Restant van onze vuurtjes-stokerij in het vakantiehuisje. Deze twee blokken waren niet opgekomen, en bewaar ik tot ik een keer stiekem in m’n eentje vuurtje ga stoken in de tuin. Dan zoek ik een avond uit waarop alle buren niet thuis zijn (dat is natuurlijk nooit) en dan verwen ik mezelf met een avondje fikkie in de achtertuin.

Vandaag kreeg ik bericht dat de blauwe granny-square deken goed is aangekomen en dat de ontvangster er blij mee is. Echt een deken om jezelf in te wikkelen en dan naar de vlammetjes te kijken. Kaarsje is ook goed!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.