Fijne bezoeken

M’n Doorbladerdagen waren super! Het was niet heel druk, maar ik heb er wel volop van genoten! M’n eerste bezoek kreeg ik al vlak voordat we een weekend weg gingen. Het was de tweede keer dat een bloglezeres uit Engeland mij kwam opzoeken en het voelde al heel vertrouwd. Ik kreeg een mooie bos bloemen van haar en die nam ik natuurlijk mee op vakantie. Ik hou altijd wel van wat improviseren, dus ik nam een lege augurkenpot mee voor de bloemen en in het huisje naaide ik drie granny’s aan elkaar voor een potversiering. De bos bloemen ging ook weer mee terug en stond vandaag op tafel bij de volgende bezoeken. Van half 12 tot half 6 bezoek gehad.

Maar het was vooral het contact wat we met elkaar hadden. Zo leuk om wat uit te wisselen, te horen en te zien waar anderen mee bezig zijn, zelf wat te vertellen, en gewoon mooie uren te hebben temidden van al het handwerk wat ik had klaargelegd. Handwerk verbindt, en het is fijn om die verbinding soms ook zo te ervaren.

Van al mijn bezoekers kreeg ik de terugkoppeling dat het hun was opgevallen dat er veel minder wordt gereageerd op mijn blogjes als vroeger. Dat was mij natuurlijk zelf ook opgevallen, en ik vind dat ook wel jammer. Maar op zulke dagen merk ik dan weer dat er toch ook wel betrokkenheid is. Daar ben ik blij mee!
Ik kijk met blijdschap terug op deze gezellige dag.
Volgend jaar nog eens?

5 gedachten over “Fijne bezoeken”

 1. Ook op mijn blog wordt er minder gereageerd dan vroeger. Zet ik iets op Facebook of Instagram, dan is dat ineens veel meer. Reageren op blogs is vaak lastiger. Bij sommige blogs lukt het me alleen op mijn telefoon.
  Fijn dat je een leuke dag hebt gehad !

 2. Dag Margriet, ook al reageer ik niet op je blogjes ,ik lees ze wel elke dag en GENIET er van. Mijn zus en haar dochter zijn bij je op bezoek geweest en ze hadden het heel interessant gevonden en er zeer van GENOTEN !
  Groetjes van Mien Boerekamp-Sleutels uit Deurne

  1. Hallo Mien,
   Wat leuk dat mijn bezoeksters jouw zus en nicht zijn! Dat hadden ze niet verteld, en dat geeft natuurlijk ook helemaal niet, maar ik vind het gewoon leuk om dit te lezen.
   En ik ben ook blij met wat je schrijft, en weet ook wel dat je iets verwoordt wat voor veel meer van mijn lezeressen geldt. Ik heb een grote groep heel trouwe lezeressen die niet heel vaak reageren, maar wèl heel trouw zijn in het lezen van mijn blogjes. Dat kon ik aan jouw zus ook merken, dat ze al vele jaren mijn blogjes heeft gelezen. En misschien maakte dat ook wel dat het op de één of andere manier ook direct ‘vertrouwd’ voelde om haar en haar dochter op bezoek te hebben. Ik vind het nog steeds heel bijzonder, dat je via internet tòch een soort ‘onzichtbare’ band kunt opbouwen met je lezers.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.