Hedendaags bezig zijn met mijn webshop

Met een webshop is het altijd afwachten hoe ‘hedendaags’ gaat verlopen. Oftewel: welke mailtjes en bestellingen er binnenkomen. Want die bepalen ook een beetje wat ik die dag ga doen. Dus als er een bestelling komt, dan ga ik daarmee bezig en dat vult dan mijn heden. Lekker random!

En soms vallen mij dan dingen op. “Hé, iemand bestelt die Ariadne uit 1983 maar die was toch net ook al besteld? Even nakijken, anders maak ik misschien een vergissing.” En als het dan inderdaad dezelfde is, dan denk ik maar dat er misschien iets in staat wat ineens populair is, maar meestal kom ik daar niet achter.

Of: “Hé, er komt een bestelling van iemand die Marjon heet, en net had ik ook al een mailtje van  iemand die zo heet.” De achternamen zijn wel verschillend, maar toch maar even opletten, dat ik dadelijk het juiste boek in de juiste envelop stop.

Of, als ik m’n betalingen naloop: “Hé, ik heb twee bedragen van 18,45 euro binnengekregen, op zich niet zo’n heel logisch bedrag. Ook frappant dat dat net hetzelfde bedrag is. Was het nou van die of van die?

Of: “Hé, twee boeken met allebei Hedendaags in de titel! En ook op dezelfde dag! En ook allebei voor België. Dat is ook frappant!” Nou weet je wat, dan maak ik er een blogje van. Ik ben toch een beetje aan het vertellen hoe mijn webshop functioneert. Dus dan nu deze toelichting: Dit is nóóit gedachteloos werk! Nooit zomaar even wat bestellingen opsturen! Elke Heden-ten-dage is weer anders, vol verrassingen, en soms vol toevalligheden.

En dat vind ik wel leuk!

2 gedachten over “Hedendaags bezig zijn met mijn webshop”

  1. Inderdaad, ik bestelde het boek hedendaagse patronen . Ik kijk er zo naar uit deze te ontvangen. Ik ben een zeer slechtziende maar na vele jaren heb ik deze zomer een besluit genomen. Ik heb me in september in de kunstacademie ingeschreven voor de afdeling kunst even, een 7-jarige opleiding. Ik wilde dit reeds al sinds ik kleuter was: leren spinnen en weven maar mijn ouders lieten dit niet toe daar ik slechtziende was. Nu ben ik de 63 voorbij en zei: nu of nooit meer. En, wat ben ik blij. Een wereld gaat voor me open. Ik heb veel meer tijd nodig om een ketting op te zakken , mijn werk te weven , maar het is genieten. Ook creatief bezig zijn met het maken van organische -en niet-organische draden, proef lapjes maken…. En nu ben ik op zoek naar boeken die ik kan doornemen en lezen, info opnemen enz…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.