Blij met het rollende balletje

Soms heb ik iets in m’n hoofd, en dan loop ik bijvoorbeeld met een gebreid balletje in m’n zak, en dan lukt het me niet om daar een goede foto van te maken. Dan vraag ik het aan mijn lief. Dan staan we daar samen even ingewikkeld te doen langs het water en richt hij zijn lens op mijn handwerkje en dan wordt het wèl een goede foto. En er zijn nog veel meer voorbeelden waarin hij mij helpt met Tweedehandswerk. Hij doet bijvoorbeeld alle technische klussen en heeft de hele website gebouwd en zorgt dat alles blijft werken. Zonder hem zou ik dit zéker niet kunnen doen!

Vandaag is mijn lieve man jarig en dat is een mooi moment om hem hier (publiekelijk) te bedanken voor zijn superhulp bij mijn hobby. Dankzij hem blijft alles rollen en draaien, als een ingewikkeld gebreid rond balletje.
En o, wat heb ik zin om straks weer wandelingen met hem te maken! Het is heerlijk om onze liefde voor natuur en handwerk te combineren!

5 gedachten over “Blij met het rollende balletje”

 1. Gefeliciteerd Margriet met je man.Ik herken je koestering van je echtgenoot. Ik koester de mijne met het klimmen der jaren steeds meer.
  Heb een fijne dag, gegroet, Francien

 2. Een hartelijke gelukwens voor jullie.
  Het is een dag met een ,,taartje,,.
  Leef maar lang en wees gelukkig.

 3. Hallo lieve meelevende vrouwen,
  Bedankt voor jullie reacties, waar ik net als bij andere gelegenheden zoals een verjaardag, altijd weer blij en verrast over ben. Zo mooi hoe jullie onder woorden brengen hoe jullie het zelf ook ervaren:
  Een echtgenoot als ‘rots in de branding’ en ‘het steeds meer koesteren van je echtgenoot bij het klimmen der jaren’. Zo is het voor mij ook precies!
  Blij met jullie herkenning en felicitaties!
  Ik heb de kamer vol met tulpen gezet en daar zitten we nu nog van te genieten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.