Kerstpegel: niet onmisbaar

Op de heenweg om kerst in België te vieren, bezochten we in Antwerpen het MAS: Museum aan de Stroom. Een markant gebouw wat je vanaf de snelweg kunt zien liggen en als je er bent dan wil je naar boven! De roltrap alleen al is een belevenis, een soort verticale promenade.

Er is een tijdelijke tentoonstelling met de titel Zeldzaam en Onmisbaar. Hierin zijn topstukken uit de Vlaamse collecties te zien. Ik had mij voorgenomen om wat rustig aan te doen met bloggen in deze periode, dus ik sla het over om foto’s te laten zien van die topstukken. Maar nog wat weergeven van wat bijna-kerstplezier kan nog wel:

Op de bovenste etage van het bijzondere gebouw was een soort studiehoek gemaakt, waar bezoekers zouden kunnen studeren, als ze dat zouden willen. Stel je voor: studeren met zo’n uitzicht! Ik wilde dit werkhoekje wel even uitproberen en koos het tafeltje in de hoek. Ik denk niet dat ik hier veel zou kunnen studeren (teveel om naar te kijken), maar grabbelde in m’n tas en probeerde een niet-zeldzame en niet-onmisbare kerstpegel scherp te krijgen.
Dat was gewoon even heel leuk!
En een illustratie dat ik toch wel steeds aan m’n blog denk, ook al probeer ik van niet.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.