Oude handwerkboeken

Oude handwerkboeken

Steeds meer boeken komen er in m’n shop. Het leek me leuk om weer eens een overzicht te maken van wat er recent is toegevoegd, maar de collage is een beetje groot uitgevallen. Over m’n boeken kan ik inmiddels heel wat vertellen. Soms geef ik een boek aparte aandacht in een blogje, en soms plaats ik het gewoon zò in m’n shop. Sommige boeken zijn leuk omdat ze die oude haak- of breipatronen van vroeger weer bieden. Andere boeken zijn fijn omdat er nog helemaal geen nieuwe op dat gebied worden gedrukt, zoals macramé-boekjes. Weer andere boeken zijn aantrekkelijk omdat ze zo’n schat aan informatie bieden, op een manier die nu veel te kostbaar zou zijn om opnieuw uit te geven. Dat is bijvoorbeeld bij de boeken uit de serie “Creatief bezig zijn voor de vrouw” het geval. Daar staat zóveel in!

Oude handwerkboeken
Er zitten ook boeken tussen met mooie kruissteek- of kantklos-ontwerpen. De borduurwerkjes zijn vaak mooi gefotografeerd met gezellige sfeerfoto’s.
En er zitten kleine doe-boekjes tussen. Je kunt in zo’n collage niet zien dat die maar klein zijn, soms maar de helft van het formaat van een groter boek. Daarom geef ik in m’n shop ook meestal de afmetingen van een boek, zodat er hopelijk geen teleurstellingen zijn als je iets hebt besteld en het blijkt maar een klein boekje te zijn.

Ik ben zelf ook wel verbaasd over de grote hoeveelheid handwerkboeken die er nog rouleert. En natuurlijk doe ik graag mee aan die ‘roulatie’: oude handwerkboeken opsporen en ze weer te koop aanbieden. Ik heb nog veel meer klaarliggen om in m’n shop te plaatsen, daar hoop ik later weer aan toe te komen. Voor dit moment: veel plezier met snuffelen. En mocht je nog iets willen bestellen, dan hoor ik het graag.

Oude handwerkboeken

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar top
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013