Patroon Harpspeelster

Het blogje waar misschien wel de meeste reacties op zijn gekomen, is het blogje over ‘De Harpspeelster‘. Daar bleek veel vraag naar te zijn, vooral nadat dit borduurwerk een keer op een populair televisieprogramma te zien was geweest. Ik heb een paar zoeksters in contact gebracht met iemand die een kopie van het patroon beschikbaar had, en dat was een hele bemiddeling met nogal wat mailtjes over en weer. Op een gegeven moment heb ik toen bij die reacties gemeld dat die mogelijkheid er nu niet meer is.

Maar iemand anders las later die reacties en mailde mij dat zij ook nog een patroon van deze veelgezochte harpspeelster heeft liggen. Ze wilde het graag naar me sturen, in de verwachting dat ik er iemand anders mee blij kan maken. Ik kreeg het net met de post. Het is nogal gehavend, en dat is nu ook een leuke illustratie van de conditie van sommige oude patronen. Ze zijn vaak meerdere keren gebruikt en lang bewaard. En tòch hebben ze nog hun waarde en zijn er mensen naar op zoek.
Lief dat ik dit kreeg toegestuurd; ik ga een mailtje sturen naar iemand die hier waarschijnlijk toch blij mee is (ondanks de conditie).
En wil iemand liever het hele borduurwerk kopen? Laat maar weten, dan breng ik je in contact met degene die mij dit patroon toestuurde, want zij heeft nog zo’n borduurwerk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.