Poes snoes

Een maand lang was de poes ònze poes (en onze snoes), maar nu is ze weer opgehaald. Ze eerde al mijn kussens en handwerkjes door er bovenop te gaan liggen en had zo haar favoriete plekjes. Gek hoor, dat ze daar nu niet meer is en er gelijk van afspringt om geaaid te willen worden als ik de kamer binnenkom.

Bij het ophalen kregen we een gesprek over artificial intelligence (AI) en dan met name de mogelijkheid om met behulp daarvan foto’s te maken. De ontwikkelingen daarin zijn vergevorderd en het is verbazend wat je er allemaal mee kunt doen. We vroegen ons af of die mogelijkheid de traditie om èchte foto’s te maken zal gaan overrulen. “Ik kreeg een reactie van iemand op m’n blog, die liet weten dat ze graag nog wat meer poeze-foto’s wilde zien”, zei ik. En dat was een goede bijdrage aan ons gesprek, want het is een illustratie dat èchte foto’s altijd gewaardeerd zullen worden.

En ook: er zijn dùizenden poezen-filmpjes op internet te vinden. Héél erg veel uploads van schattige en speelse poezen. Maar die hoeven niet. Jullie (en ik) willen alleen déze foto zien: van déze poes!
Ze is ècht een snoes, en het was leuk haar weer een maand te hebben snoezen.

2 gedachten over “Poes snoes”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.