Spulletjes op vakantie

Thuis had ik erover getwijfeld of die roze manden niet eens weg moesten; ik heb ze al zo lang. Ik besloot ze mee te nemen op vakantie en vond ze toch weer erg handig. Terwijl ik deze foto maakte, dacht ik dat ik daarmee ook eigenlijk wel wat manipulatief ben: je kunt een foto altijd wel zò maken dat je het gerechtvaardigd vind om iets toch maar te houden.

Van te voren weet je nooit hoe de balletjes gaan rollen, en welke foto’s ik ga maken. Ik neem gewoon wat mee en zie wel. En vaak pakt dat verrassend goed uit! Wie verwacht nou dat er in de nostalgische keuken ineens een paar van die gekke ijscoupes staan?

Wat fruit, wat handwerkjes, wat bloemetjes…. ik vind het altijd heerlijk om even te spelen op een ander plekje. Spulletjes uit de tas te halen en ze er daarna weer in te stoppen. Bedankt voor jullie aandacht voor m’n (ook wel gekke) foto’s. En ik ben benieuwd wat jullie aan handwerkjes meenemen op reis.

2 gedachten over “Spulletjes op vakantie”

  1. De foto’s zijn echt geweldig. Ik zou die manden ook niet wegdoen. Hoe leuk is het om daar je handwerkspuletjes in te doen als je op vakantie gaat. Ik neem altijd te veel mee. Mijn man zegt dan altijd zoveel heb je toch niet nodig? Maar ach, ik moet gewoon wat bij me hebben. Zolang niemand daar last van heeft, maakt het ook niet uit. Hij kijkt ‘savonds Tv en ik vind het fijn om wat om handen te hebben. 🙂

    1. Bedankt voor je (herkenbare) reactie Petra. Inderdaad, manden zijn heel fijn om handwerkjes in te bewaren. De reden dat mijn man had gezegd dat deze wel weg konden, was dat ik ze al een hele tijd niet had gebruikt en dat ze op een verkeerde plek in de weg stonden. Ik had ze ook meegenomen op vakantie om ze aan m’n dochter aan te bieden, maar die had er geen interesse voor. Nu heb ik ze thuis op een andere manier in gebruik genomen…. inderdaad: handwerkjes erin!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.