Tas met twee draagmogelijkheden

Handwerksters kennen de voldoening als je een handwerk (eindelijk) hebt afgemaakt. Het borduren of breien ging vaak lekker, maar het in elkaar zetten is vaak een hobbel waar je dan niet zo makkelijk overheen kan komen. Gevolg is dat zo’n handwerk dan soms heel lang blijft liggen. Maar als het dan tòch eindelijk af is, is de voldoening groot!

Die voldoening (maar het is natuurlijk net iets anders) kun je ook hebben als je ziet dat iemand anders een handwerk heeft afgemaakt. Dat merkte ik toen ik deze week bij mijn jongste zus op bezoek was. Gelijk bij binnenkomst zag ik het al: “Héé, ben je daar mee bezig? Wat leuk zeg!” Ze had een tas gemaakt van een oud borduurwerk waar ik haar lang geleden aan had zien borduren. “Ga ik nog eens een tas van maken”, had ze toen gezegd. Jaja….

Maar nu dus toch afgekomen, na al die jaren, en ik vond het leuk om dat te zien. Met een mooie rand van vilt, en twee hengsel-mogelijkheden om de tas in de hand of om de schouder te dragen. Ik probeerde het even voor haar uit en liep ermee naar haar tuin en wil nu het originele idee graag doorgeven. Als je de korte hengsels gebruikt, blijft het lange hengsel makkelijk in de tas zitten en andersom ook. Een tas dus met gebruikscomfort èn een portie voldoening.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.