Tijdschriften Cross Country stitching

“Think Christmas!” roept één van deze Ameriaanse tijdschriften je toe vanaf de cover! En de afbeeldingen op die voorkanten laten ook wel zien waar het om gaat: een kers-sfeer in Amerikaanse naïeve/landelijke/country stijl creëren met de borduurnaald. Deze stijl is in Amerika groot ontwikkeld en ook bij ons populair geworden. Er worden veel van deze typisch Amerikaanse tafereeltjes verwerkt in borduurpakketjes, waar dan alles bij elkaar zit, zoals patroon en garen. Maar dat zijn nog best vaak prijzige pakketjes, en borduursters die zelf al veel hebben schrikken er dan soms voor terug om zo’n pakketje te kopen. Ze willen liever hun eigen voorraaad borduurlinnen en garen gebruiken. Dan zijn deze tijdschriften leuk, omdat je dan tòch die patronen kunt gebruiken.

Dus volop naïeve en nostaligsche en nà-maak patronen in kerstsfeer. Om niet alleen Kerst te dènken, maar om er naar toe te borduren!

1 gedachte over “Tijdschriften Cross Country stitching”

  1. Ik ben geïnteresseerd in bladen van Cross Country Stitching. Maar in Amerika bestellen kost mij een vermogen. Graag wil ik van u weten welke u heeft en wat de prijs is per magazine.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.