Bedankt voor jullie reacties

“Gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal!”
“Je hebt zelf veel geleerd en dat geef je iedere keer weer door met woord en beeld, met vaak een onverwachte en interessante link naar iets actueels, of iets historisch. Dus we hebben allemaal mee-geleerd, dankjewel!”
“Het lezen van je blog geeft inspiratie om weer wat te gaan doen”
“Uniek hoe de blogjes zijn samengesteld, heel fijn en inspirerend om te lezen”
“Elke keer weer een heel leuk handwerknieuwtje en zo enorm gevarieerd!”
“Fantastisch dat je elke keer weer zoveel inspiratie weet te vinden.”
“Wat lees ik je blogjes graag. Ik kijk er altijd naar uit.”
“Ik geniet van je leuke stukjes en mooie foto’s, dank je wel”
“Je blogjes zijn altijd weer interessant om te lezen. Met name als je ergens bent geweest of iets uit de actualiteit belicht.
“Bedankt voor alle leuke blogs en artikelen. Ik snuffel er altijd graag.”
“Ik vind het een hele prestatie om 10 jaar lang iedere dag te bloggen. Het is altijd leuk en interessant om je blogs te lezen.
“Gefeliciteerd met je 10-jarige blog. Ik lees graag je blogjes en vind het leuk, hoe je de mooie handwerken op de foto zet.

Heel hartelijk dank voor jullie reacties! Dit vind ik wel echt heel bijzonder hoor! Om zùlke mooie terugkoppelingen en bedankjes te mogen lezen!
Bloggen is voor een groot deel éénrichtingverkeer, maar bij zo’n jubileum als dit heb ik jullie reacties ook nodig, om te weten dat het wordt gewaardeerd. En dat mocht ik door jullie reacties volop ervaren! Ik ben er blij mee.

Ook vond ik het fijn om te lezen hoe jullie dingen herkenden en verwoorden, zoals de afwisseling, de links naar actualiteit, de foto’s, de handwerknieuwtjes en de manier waarop ik de blogjes samenstel. Ik hou inderdaad veel van variatie en heb m’n best gedaan om nooit saai te worden.

Nog een laatste citaat:
“Geef je zelf maar een grote pluim. Zo langzamerhand weet je wel hoeveel mensen dagelijks even uit de hectiek zijn. Dan is de wereld mooi en jij kleurt hem een beetje mooier.”
Nou, dat is toch fantastisch, als iemand dat aan je schrijft?
Jullie weten inmiddels dat ik een groot prikbord heb boven m’n computer, waar ik van alles op prik wat ik nog eens wil gebruiken. Na het lezen van die laatste reactie viel mijn oog op een patchworkje wat sinds de zomer op dat prikbord hangt. Ik mocht mezelf een grote pluim geven, en dat deed ik door dat kleurrijke patchworkje van dat prikbord af te halen en er een zo bont mogelijke foto van te maken. Ook nog een wat rustiger foto, want ook dàt past bij mijn blogconcept: al dat handwerk zo goed mogelijk laten uitkomen. Het ene komt beter tot z’n recht met een drukke achtergrond, het andere met een rustige achtergrond. Schrijven en Foto’s maken: ik vond het al tien jaar lang heerlijk om te doen, en het is ook heerlijk om nu zoveel mooie reacties van jullie te ontvangen!

3 gedachten over “Bedankt voor jullie reacties”

  1. Wat een prachtige onderscheiding voor jezelf! Heel goed Margriet!
    En op het kleed van tante Nel (?) ze moest eens weten…………..

  2. Inge van den Hoven

    Hartelijk dank voor je leuke artikelen.
    Gezellige feestdagen en een gelukkig en gezond 2024 gewenst.
    Vriendelijke groeten van Inge

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.