Boeken Bobbin Lace Making

Iemand bestelde een boek Bobbin Lace Making. Dus liep ik naar m’n kast en zocht naar het boek met die titel. Ik zag er twee: welke is het nou? Ik liep weer terug naar m’n computer om het te controleren. O ja, die met de blauwe voorkant. Toen ik dat vervolgens van de boekenplank wilde pakken zag ik nòg twee boeken met dezelfde titel en besloot ze maar even samen op de foto te leggen, want daar zit ook nog wel een blogje in.

En dat is dit: In de Nederlandse handwerkboeken ben ik inmiddels aardig thuis. Titels herken ik, ik weet of ze zeldzaam zijn, ik weet of ze populair zijn, ik weet of ze goedkoop of duur zijn, ik weet of ik ze makkelijk weer bij kan krijgen, al die dingen. Dat weet ik van de Engelse boeken veel minder. Het is ook niet mijn eerste insteek, om Engelse boeken te verzamelen en aan te bieden. Maar toch heb ik er wèl heel wat. Dat ging gewoon vanzelf. En ook omdat ol handwerkboeken gewoon leuk vind en ik dus niet zo gauw nee zei. En omdat van sommige onderwerpen gewoon niet zoveel in het Nederlands beschikbaar is. Dus zo kwamen er ‘vanzelf’ vier van deze Engelse boeken in mijn voorraad.

Maar toen ik deze foto maakte, dacht ik natuurlijk wel: Het moet niet gekker worden hoor! Alles van de Nederlandse boeken weten, lijkt me wel genoeg….

En dat was dus het blogje.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.