Doorbladerdag 9 november

Vorig jaar hield ik een ‘doorbladerdag’ bij mij thuis. Bloglezeressen waren welkom om bij mij op bezoek te komen en de boeken en tijdschriften waar ze belangstelling voor hadden eerst even ‘door te bladeren’. Mijn verslag van die dag eindigde met “Volgend jaar nog eens?” en dat was bij iemand blijven hangen. Ik wist het zelf eigenlijk niet of ik het weer zou doen, maar nu kreeg ik een vraag van iemand die het wel leuk zou vinden, dus doe ik het!

Volgende week donderdag 9 november zijn bloglezeressen welkom om bij mij op bezoek te komen. Vorig jaar had ik stapels aanbiedingenboeken maar daar was eigenlijk niet zoveel belangstelling voor. Ik heb er van geleerd dat handwerksters vaak heel specifiek op zoek zijn naar iets. Nu ga ik ook wel weer het één en ander tevoorschijn halen wat leuk is om door te kijken. Maar ik vind het ook wel fijn als je even laat weten waar je belangstelling voor hebt. Dan kan ik dat vast klaarleggen, en daar is de dag dan ook eigenlijk voor bedoeld, dat je wat boeken en tijdschriften eerst eens kunt doorbladeren of erin staat wat je zoekt.

Graag aanmelding vooraf, en bij opgave per mail stuur ik je dan ook mijn adres. Ik woon in Apeldoorn, dus in het midden van het land, en wie weet vind je het leuk om een ritje hiernaar toe te maken. Of woon je dichtbij en vind je het leuk om eens langs te komen.
Natuurlijk hoop ik ook op een leuke ontmoeting met wat bloglezeressen. Dus: Welkom!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.