Gemaakt door mij

Gemaakt door mij collage 1
Gemaakt door mij collage 4

Ik ben nu een half jaar aan het bloggen over handwerk. Dat doe ik elke dag, dus ik heb al een behoorlijke voorraad foto’s. Ik bewaar al mijn foto’s in aparte mapjes en die liep ik vanmorgen door om er wat foto’s uit te halen voor deze collage. De foto’s in deze collage liet ik het afgelopen half jaar al eerder zien, maar ik kwam ook foto’s tegen van handwerken die ik maakte, die ik nog niet publiceerde. Dan was ik wel van plan om over iets te schrijven, maar dan kwam er weer iets anders tussendoor. Met al die foto’s kan ik nog makkelijk weer een half jaar vooruit. En intussen blijven er ook weer nieuwe handwerken en foto’s bijkomen, want ik vind het nog steeds heel leuk! Zowel het handwerken als het foto’s maken.

Gemaakt door mij collage 2

Gemaakt door mij collage 3

 

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Onafgemaakt handwerkje

Dikke vintage handwerkboeken

Dikke handwerkboeken

Proeflapje samentrekwerk

Geborduurd kussentje


Terug naar blog om daar verder te lezen