Klein kantkloswerkje met knopen

Met kantklossen kun je veel ‘kanten’ uit! De klassieke traditionele kant heeft in de geschiedenis een belangrijke rol gehad. Zonder deze kant was de rijke kleding lang niet zo mooi en verfijnd geweest. Er zijn ook prachtige boeken gemaakt over de vele kantsoorten. In die boeken staan ook prachtige foto’s en op één van die foto’s legde ik een klein modern kantwerkje.

Want ‘kant’ kan ook de moderne kant uit en daar zijn óók tal van boeken en tijdschriften over gemaakt. Een kantpatroon in z’n boek of tijdschrift ziet er strak en grafisch uit.

En nu merk ik dat ik met mijn blogjes ook ‘alle kanten uitkan’. Niet alleen omdat ik boeken uit alle kantrichtingen graag in mijn shop heb. Maar ook omdat er zovéél is om over te schrijven! Aan het begin van het nieuwe jaar, en nu mijn shop weer bijna open gaat, heb ik er natuurlijk over nagedacht welke richting ik blijf doorgaan of welke richting ik misschien wat bijstel. Met al die richtingen en mogelijkheden lijkt het soms ècht op een achtbaan! Dit kleine kantwerkje heb ik al een tijdje op mijn prikbord hangen en vind ik een heel leuke illustratie van de vele (moderne) mogelijkheden: knopen in het kantwerk!

1 reactie op “Klein kantkloswerkje met knopen”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar top
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.