Mapje Ariadne borduurbladen

In 1983 kregen Ariadne-abonnees een kadootje: een mapje met zesentwintig blaadjes kruissteekpatroontjes van telkens een alfabetletter. Alle letters zijn (door Remy Ludolfy) uitgewerkt in vier verschillende stijlen: met een vogeltje, sportief, feestelijk, of in romantische stijl.

Als alle abonnees zo’n mapje kregen, dan zou je denken dat ik inmiddels veel van deze mapjes zou hebben kunnen verzamelen, maar ik heb er nog maar drie. gevonden. Twee voor m’n shop, en één voor een give-away. Dan vieren wij ook nog mee dat Ariadne 75 jaar bestaat! En deze mapjes dus precies 40 jaar!

Waar zouden al die mapjes zijn gebleven? Het leken me toch echte bewaarmapjes. Maar niet meer over nadenken, één iemand wil ik dus blij maken met zo’n mapje. En twee anderen kunnen als ze willen in m’n shop terecht.

Meedingen kan alleen vandaag. Laat een reactie hieronder achter als je belangstelling hebt. Of ook leuk als je laat weten als je dit misschien nog herkent van vroeger. Of als je zelf nog zo’n mapje hebt: ga je er dan (alsnog) eens een versierde letter uit borduren?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.