Mooie haaktijdschriften

Elk haak-tijdschrift bevat een schat aan oude patronen die in de zeventiger en tachtiger jaren opnieuw tot leven werden gebracht. De patronen komen uit nòg vroeger tijden en werden later opnieuw onder de aandacht gebracht in die mooie tijdschriften die destijds zo populair waren. Er werd volop gehaakt: grote  tafelkleden en kleine kleedjes, spreien en gordijnen, kleding en tassen. En nu is er opnieuw een teruggrijpen naar die oude patronen, die daarmee opnieuw bewijzen hoe mooi, tijdloos en bruikbaar ze zijn.

Hieronder een indruk van de inhoud van deze inspirerende tijdschriften, die ik zojuist in m’n shop heb geplaatst. Ik was er zelf ook verrast over dat ik nog zòveel tijdschriften vond die ik nog niet eerder in m’n shop had gehad: er is destijds zòveel moois uitgegeven!

1 gedachte over “Mooie haaktijdschriften”

  1. Ik vind het heerlijk om lekker op de bank door een stapeltje oude handwerkboeken te bladeren. En dan merk je inderdaad dat deze patronen vaker verschijnen. Ik ben zowaar vorige week weer begonnen met een kleedje haken. Zo leuk weer om te doen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.