Niet af borduurwerk kantwerkster

Als kantklossen je grote hobby is, en borduren ook, dan wil je natuurlijk ook een keer het borduurwerk maken wat afgeleid is van het beroemde schilderij van Vermeer: De kantwerkster. Maar als je zoveel hobby’s tegelijk hebt, dan kan het natuurlijk ook gebeuren dat er iets blijft liggen, en dat was ook met dit borduurwerk het geval. Ik vond het in een blikje, en dat is tegelijk wel weer een goede tip: als je je borduurwerk in een mooi blik doet, terwijl je ermee bezig bent, dan ‘stoort’ het minder dat je geen tijd hebt om verder te borduren. Want dan hoef je niet telkens tegen dat onafgemaakte borduurwerk aan te kijken, maar kijk je tegen een mooi blikje. En als je tijd hebt om verder te borduren, hoef je alleen maar het deksel op te lichten.

Nou heel verhaal. Ik kreeg een vraag van iemand die vroeg of ik nog een onafgemaakt borduurwerk heb. Dus deed ik het deksel open, maakte deze foto, schrijf dit blogje en nu ga ik haar vragen of ze even dit blogje wil lezen en wil reageren of dit is wat ze zoekt. En als het nìet is wat ze zoekt, dan komt dit borduurwerk in m’n shop en dan is er vast wel iemand anders die het wil afmaken. Ooit zag ik het beroemde schilderij ‘in het echt’ en was ik verbaasd over hoe klein het is. Dus daarom is het ook wel passend dat het borduurwerk ook heel klein wordt, maar het patroon is gelukkig wel groot en duidelijk.

3 gedachten over “Niet af borduurwerk kantwerkster”

  1. Het borduurwerk viel in de smaak bij degene die zocht naar een onafgemaakt borduurwerk, dus het komt niet in m’n shop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.