Onafgemaakte borduurwerken De Jaargetijden

Een advertentie om een borduurpakket te bestellen met De Jaargetijden stond vroeger regelmatig in de Ariadne. Het was een borduurwerk wat veel mensen aansprak, en wat veel is geborduurd. Maar het was ook wel een heel groot project om te maken, en sommige van die borduurwerken werden niet afgemaakt. Ze werden opgeborgen in een kast of doos met de hoop er ooit nog eens mee verder te gaan. En soms kwam dat moment niet meer. Nu heb ik twee van deze onafgemaakte borduurwerken, allebei ook met het patroon erbij. En dat is misschien wel leuk voor iemand die vroeger ook al die advertenties zag, maar niet tot bestellen overging. Dan is dit je kans om dat bekende borduurwerk alsnog eens te maken!

En voor wie zelf nog zo’n borduurwerk in de la heeft liggen? Iets zien van een ander is altijd stimulerend! En misschien is dìt dan nu het moment om tot afmaken over te gaan?

2 gedachten over “Onafgemaakte borduurwerken De Jaargetijden”

 1. Hallo,
  Ik ben opzoek naar een adres waar ik onafgemaakte borduurwerken kan/mag brengen. De borduurwerken zijn van mijn moeder die onlangs is overleden. Ik kan het niet weggooien maar weet ook niet wat ik er mee kan/moet doen. Zelf ben ik geen borduurster.
  Misschien kunt u mij helpen of heeft u een tip voor mij.
  Ik hoor graag van u.
  Met vriendelijke groet,
  Gijsje

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.