Op de post

Wat gaat er allemaal op de post? Soms meer, soms minder, en soms leuk om een foto van te maken voordat ik het in de enveloppen stop.
Dit ging vandaag op de post:
Een heel oude Libelle uit 1955, twee quiltboeken (Cuna en Art Deco), een guimpevork, een paar oude boeken over borduren (Deens en Nederlands), een oud schoolboekje wat richtlijnen geeft om kleuters feestwerkjes te laten maken, een Hardanger-tijdschrift, een Hema breiboek , een oude Ariadne uit 1953, het Burda breistekenboek en nog twee oude borduurwerkjes om een tasje van te maken.

Bij elke bestelling die binnenkomt ben ik benieuwd: wat wordt er besteld? Bij veel van wat ik daarna uit m’n kasten pak om het op te sturen heb ik herinneringen aan toen ik het vond, zelf bekeek, doorbladerde, fotografeerde en in m’n shop plaatste. Veel boeken en tijdschriften in m’n shop zijn inmiddels vertrouwd geworden voor me. Van de meeste weet ik of ze zeldzaam zijn, geliefd zijn (de Hema-breiboeken bijvoorbeeld, en die degelijke Burda’s), duur zijn of goedkoop zijn. En soms weet ik ook wat er in staat als iemand het bestelt.

En bij al die boeken en tijdschriften en spulletjes die op de post gaan denk ik dan: fijn dat daar morgen weer iemand blij mee is! Dat die oude patronen en handwerken weer goed terechtkomen bij nieuwe liefhebbers!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.