Oud boek en doek

M’n bezig zijn met oude ansichtkaarten is tot stilstand gekomen, want ik kan geen nieuwe foto’s meer oploaden. Al een paar dagen heeft mijn computer kuren en die worden steeds groter, dus vandaag moet ik hem wegbrengen. De pc is dit weekend al een hele dag ‘op zwart’ gegaan, en daarna deed hij het gelukkig weer, maar om een totale crash van de harde schijf te voorkomen moet ik nu wel voorzichtig zijn. Dus geen nieuwe foto’s meer oploaden want bij die aktie kreeg ik steeds allerlei foutmeldingen en waarschuwingen.

Ik hou er van om elke dag een ‘vers’ blogje te maken, liefst met recente foto’s, maar voor deze situatie moet ik even een andere oplossing zoeken. Die heb ik denk ik gevonden: er staan nog wat foto’s in de ‘mediabibliotheek’ die ik nu ga gebruiken. Dat zijn foto’s die bedoeld waren voor een blogje, maar die niet aan bod kwamen omdat er op die dag ook weer andere dingen waren. Bij deze foto weet ik nog wat m’n gedachte was: mijn man had een stapeltje oude poezie-albums gekocht en één daarvan legde ik op een oude geborduurde doek. Die foto was bedoeld voor een eindejaars-blogje met de tekst “het-boek-is-dicht” of zoiets.

Nu dan de tekst: fotokaartenboek even dicht, en tijdelijk wat andere blogjes. Het blogje van gister kostte met allerlei omwegen ongeveer drie uur om te publiceren want er ging van alles mis. Dus nu eerst die computer wegbrengen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.