Prettige kerstdagen

Fijne / goede / prettige / mooie dagen toegewenst!

Een boek lezen, speciaalbier drinken, de bijlagen van de krant lezen, naar de film, heel lang natafelen, wandelen, kaarsjes branden, naar de kerk, kadootjes uitpakken, op familiebezoek, mooie kleren aan, uitslapen, muziek luisteren…. er zijn wel heel veel manieren om prettige dagen te hebben.

En alweer een tsunami… ‘prettige dagen beleven’ gaat altijd weer gepaard met het kennisnemen van veel leed en verdriet. What a world we live in.
Kerst in een klimaatveranderde wereld. It’s not the way it used to be.

Parelmoerwolk om tien over half 5 op kerstavond. Uitzicht vanaf de hoek van de straat.

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Oud en nieuw vieren: controleren hoever je bent gekomen

Van turqoise wordt je altijd blij

Stoer mobielhoesje (zonder vlinder)

Quilt festival Noord Groningen

Reacties

 1. Margriet, wat bijzonder dat je het bij mij bekende kruissteekkaartje op deze Kerstavond op je blog zet. Ik schoot even vol………..
  Jij en je naasten ook prettige Kerstdagen, ongetwijfeld Kerstdagen vol herinneringen.
  Groetjes, Tineke

 2. Gezegende kerstdagen!

 3. Dag Margriet, ik wil je graag goede Feestdagen wensen. wat heb je de afgelopen dagen mooie blogs geschreven. Over jullie bezoek aan Vlaanderen en het herdenken van alle doden. En de eerste Kerst
  zonder je moeder. Dit jaar zijn wij grootouders geworden, van een prachtig klein jongetje. Met Kerst zullen ze bij ons zijn zoals wij vroeger bij mijn ouders waren. In 2019 zijn ze beiden 20 jaar dood maar wat mis ik ze ieder jaar met Kerst. Wat zou mijn moeder genoten hebben van mijn oma schap. Maar hier zetten we de traditie voort, met gezellig bij elkaar zijn en genieten van de goede dingen van het leven en liefdevol gedenken van onze (groot) ouders, en dierbaren die er niet meer zijn.
  Ik wens je goede dagen met je familie en voor 2019 weer veel blog plezier en tweedehands werk.
  Groet, Francien

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen