Rust met een waterafstotend kussentje

Ons uitzicht vanuit het appartement was niet zo bijzonder (ik hou niet zo van speeltuintjes op vakantie….), en onze bovenburen waren al helemáál niet bijzonder (sterker nog: ze waren vervelend! Pokeren op het balkon tot midden in de nacht). Maar gelijk bij het wakker worden de fiets pakken is wèl fijn! En heel bijzonder! Even wegfietsen en kijken of ik die blue moon nog over de zee kan zien schijnen. Aan het eind van de badweg staat een picknicktafel waar ik elke dag even wilde zitten, maar die was ’s morgens vaak nat.

Al jarenlang heb ik een fijn kussentje, van waterafstotende stof, en dat kun je op nat zand en natte bankjes goed gebruiken. Ik had ook een paar stukken stof mee die zijn behandeld waardoor ze waterafstotend zijn geworden. Daar wil ik nog een paar kussentjes van bijmaken, maar als onderlaag om op te zitten kon ik ze nu ook al wel gebruiken.

Die waterafstotende stof is ook geschikt om op te liggen. Hier lag ik een uurtje naar de wolken te kijken! Dàt is nog eens rust!
(een genot wat pokerende people en klauterende kinderen vàst niet kennen, maar wat ik mijns inziens véél leuker is.

Kijk, zo zien de lucht, de wolken en het duingras eruit vanuit liggende positie. Het ruisen van de zee is nu het enige geluid. Zò fijn en bijzonder!
Even helemaal niks, alleen een klein kussentje.

1 gedachte over “Rust met een waterafstotend kussentje”

  1. Tja, ik snap je frustatie wel… Op vakantie wil je graag rust.
    Handig om zo’n kussentje te hebben. Er bestaan ook picknickkleden die een waterafstotende laag hebben en die je kunt opvouwen en dichtritsen tot een kussentje… Echt fijn om te hebben!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.