Trend: Gebreide sjaaltjes

Vaak laat ik op mijn blog zien als ik iets nieuws ben begonnen te haken, breien of borduren, en dan soms nog een foto van de vordering, en als het af is een foto van hoe het geworden is. Van een blauw bolletje wol besloot ik een sjaaltje breien op de manier die nu in de mode is: smal beginnen, steeds meerderen. En als je bolletje halverwege is (even wegen) dan ga je minderen tot het weer net zo smal is als in het begin. Dàt is pas trendy!

Ik had het sjaaltje nog niet laten zien op m’n blog, toen het af was. Ik vond het eigenlijk niet bijzonder genoeg om te laten zien. Ik had het wel om m’n hals toen ik pas ging fietsen, en deed het onderweg af voor een foto. Ik vond het landschap eigenlijk bijzonderder dan het sjaaltje: die opkomende mist is zò mooi! Wel koud, dus het sjaaltje ging ook direct weer om.

Nu bestelde iemand een paar oude Ariadnes, en moet ik daar toch echt nog even over bloggen. Want op de voorkant van de Ariadne van 1956 is ook zo’n smal sjaaltje te zien. De Sophie-scarfs en alle afgeleiden daarvan zijn op dit moment heel hip en populair. En dan is het leuk om te weten: dat hadden ze vroeger ook al!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.