Twists & Turns

Mijn nicht uit Canada heeft zich aangesloten bij de vele breisters die van eigentijdse uitdagingen houden! De patronen van Stephen West zijn populair en bieden kunstige en verrassende kleurencombinaties en toepassingen van ingewikkelde technieken. Als je je maar gewoon de instructies opvolgt komt het allemaal wel goed, zei ze, en dat zei ze dit keer gewoon in het ècht tegen me! Niet via internet, maar gewoon terwijl ze op m’n verjaardag bij ons in de kamer in een stoel naast de kerstboom zat te breien. Zò fijn om haar weer te zien; de vorige keer was alweer enige jaren geleden. En ik vond het natuurlijk ook heel leuk om haar breiwerk te zien, waarbij vergeleken het mijne maar heel simpel en eenvoudig was.

Een foto als deze kan ik niet zo vaak maken, en nu kan ik dit eens op m’n blog laten zien: een voorbeeld van hoe een nieuwe generatie breisters geen enkele uitdaging uit de weg gaat en een voorbeeld van hoe ontwerpers bijzondere patronen verzinnen en aanbieden waarvan wij als oudere breisters nooit hadden gedacht dat dàt nog eens populair zou worden. Best bijzonder!

Voor de foto blurde ik de tekst uit, want die mag beslist niet zomaar op internet, dat is allemaal goed afgesproken in het nieuwe breicircuit. Maar de naam liet ik staan want die is echt toepasselijk: Twist & Turns. Op de grens van oud-en-nieuwjaar, en als samenvatting van hoe de nieuwe brei-wereld overal twists en turns maakt!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.