Over mijn nieuwsbrieven

Zijn jullie inmiddels al wat vertrouwd op mijn vernieuwde website? Laat het gerust weten als je vragen hebt. De basis-structuur is nu klaar en na de zomer kan ik verder gaan met wat uitbreidingen.
Nadat ik een half jaar had geblogd op Tweedehandswerk, begon ik met het versturen van nieuwsbrieven, en die waren van het begin af aan een succes. Ik heb me mogen verheugen in een groot aantal nieuwsbrief-lezers en ik kreeg van hen vaak aardige en meelevende reacties. De nieuwsbrieven boden een overzicht van de blogjes die in een bepaalde periode waren verschenen. En nu is mijn website eigenlijk net zo opgebouwd: met een makkelijk toegankelijk overzicht van heel veel blogjes! En waarbij je kunt aanklikken waar je meer over wilt lezen.

Zojuist heb ik de voorlopig laatste nieuwsbrief verstuurd naar mijn grote adresbestand. Deze zomer verstuur ik geen nieuwsbrieven. Na de zomer ga ik weer nieuwsbrieven versturen, maar dan in een andere opzet. Het is tijd voor ‘vernieuwing’, ‘verandering’ en vooral: ‘versoepeling’!

Deze kralencirkel wiegde zachtjes tussen de Saxifraga in mijn tuin. Na 177 nieuwsbrieven wil ik nog eens zeggen: ik vind het nog steeds bijzonder dat ik via dit medium mijn foto’s met jullie kon en kan delen. Heel hartelijk dank voor al jullie belangstelling!

2 reacties op “Over mijn nieuwsbrieven”

  1. maria grobben

    Hi Margriet. ik lees ze allemaal als ze komen en bewaar ze ook! prachtig !
    je nieuwe website moet nog wennen hoor, te modern voor me. ik heb geen mobieltje, maar wel een grote appel computer, dat gaat even wat anders.ik mis de sidebar om wat te zoeken, vond dat vlugger. groetjes en het beste, houden zo!!!!

  2. Hoi Margriet,
    Eigenlijk mis ik maar één ding: ik kan de foto’s niet vergroten door ze aan te klikken. Is dat in de nieuwe opzet niet meer mogelijk? Of kun/wil je dat nog aanpassen? Je zou me daar een groot plezier mee doen. En wellicht anderen ook ;).
    Hartelijke groeten van Digna

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar top
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013