Appen en bellen en elkaar foto’s laten zien

We appen en bellen heel wat af met elkaar!
Vanmorgen appte ik deze foto naar m’n (thuiszittende) zus, aan wie ik al vaker half-afgemaakte handwerken heb gegeven die zij dan leuk vindt om af te maken. “Wil je deze? appte ik, het patroon zit er ook bij.” Maar zij vond dit borduurwerk nou nèt wat voor mij! Nou, wie weet. Eerst al die andere dingen afmaken die er ook nog liggen.

Jullie ook lekker aan het handwerken?
Wat een voorrecht om zo met elkaar contact te kunnen houden, te appen en te bellen en elkaar foto’s te laten zien!
Fijne thuis-dag gewenst!

6 gedachten over “Appen en bellen en elkaar foto’s laten zien”

    1. Bedankt voor je reactie, ik denk dat ik er toch zelf ook eens wat mee bezig ga, in ieder geval om het even uit te proberen.

  1. Hoi Margriet,
    Blauw is niet zo mijn kleur, maar dit beginnende kruissteekwerk ziet er al gaaf uit. Bij ons in de buurt is het heerlijk rustig en als ’s middags de zon de achtergevel bereikt, dan zijn we buiten. Even bijtanken in eigen tuin met dit mooie weer. Internetten, bellen en appen maar weer als de zon laag staat en het kouder wordt.
    Onze generatie en de jongeren kunnen daar prima contact mee houden. Maar met mijn moeder van 92 is het moeilijk momenteel. Wij kunnen niet op bezoek en door een probleem met de telefoon van het verzorgingshuis op haar kamer is ze ook niet rechtstreeks telefonisch te bereiken. Voor haar geen uitstapjes naar buiten meer nu het huis op slot is, en zelf kan ze niet opbellen. Wij kunnen via de “familietelefoon” van het verzorgingshuis via de receptie en de verzorging gelukkig nog wel een paar minuutjes met haar praten. Heel eenzaam zo voor haar, het restaurant van het huis is gesloten, waarschijnlijk mag de kapper ook niet meer naar binnen.

    1. Dat is heel zwaar voor jou, Tineke, en natuurlijk nog meer voor je moeder. Wat zal ze het moeilijk vinden, al die lange uren, en dat ze daarin niet zèlf initiatief kan nemen om te bellen wanneer ze daar behoefte aan heeft. Wat verdrietig en eenzaam, als alle vertrouwde contacten wegvallen, en dat ze dan alleen is met al haar gedachten. Ik hoop dat er bij jullie allebei de grote zekerheid is dat jullie van elkaar houden, en dat je moeder ook weet dat jij dankbaar bent voor de vele jaren dat zij als moeder er voor jou was!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.