Borduurwerk rode randen

Borduurwerk rode rand per week

En hoe is het met mijn rode-randen-lap? Deze zomer liet ik twee keer een borduurwerk zien waar ik aan was begonnen. In een enerverende periode vond ik het heerlijk rustgevend om elke week een rand te borduren. Ik gebruikte een oud Ariadne-patroon, wat eigenlijk voor breien was bedoeld. Er stonden niet genoeg randen op om mijn lap vol te krijgen, dus ik ben nu in mijn eigen boeken aan het Borduurwerk rode randenzoeken naar geschikte randen. Deze week was mijn handwerkvriendin uit het zuiden van het land op bezoek en hadden we onze eigen show-and-tell. We lieten aan elkaar zien wat we gemaakt hadden, en nu laat ik dit ook aan jullie zien. De knalrode Dahlia’s plukte m’n vriendin voor mij uit eigen tuin: precies dezelfde kleur!

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Contouren etnische bloem op grof stramien

Contouren bloem

Schilderij geborduurde kruiden

Nijntje schilderijtjes

Bloeiende bloemen

Comments

 1. Mooie kleur rood.
  voor ik je tekst las, dacht ik “he, die kan ik nog ooit breien” Ik zag ze al op een zwarte achtergrond met felle kleuren bloemen.
  Wat grappig, eh?

  • Margriet Hof zegt:

   Hoi Brigitte! Dat is zéker frappant! En het wordt nog veel frappanter, want dit soort frappantigheid heb ik ook vaak als ik jouw blogjes lees! Lekker frappant allemaal!

 2. Prachtige randen en een mooie kleur rood.
  Wil dit borduurwerk nog wel eens in het echt zien.

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen