Een fijn (handwerk)jaar gewenst

Nieuwjaarskaart 2015

Op nieuwjaarsdag had ik een Nieuwjaarsgroet op mijn blog en dat was van een nostalgische kaart.
En nu wil ik nog een keer een nieuwjaarsgroet plaatsen: deze kaart die ik kreeg van een bloglezeres. Hij lag op precies het goede moment op mijn deurmat, namelijk toen we op oudejaarsdag (tevens m’n verjaardag) terugkwamen van een dagje uit. Het vuurwerkknallen was toen net begonnen om een uur of zes, en terwijl de pijlen door de lucht vlogen en de knallen het naderende einde van het jaar luidruchtig kracht bijzetten, bukte ik me om deze kaart van de mat te rapen. Zò’n leuk moment!

Met de afzender van deze kaart had ik al eens gemaild. Ze had mijn blogjes in het afgelopen jaar gelezen over ‘textielkaarten‘ en dacht dat die in haar buurt niet te koop zouden zijn. Nee, die rokjes-kaarten die ik uit Spanje liet zien niet. Maar textiel-kaarten zijn er inmiddels overal! En dat mailde ik haar ook terug. En nu heeft ze deze voor me opgezocht: op en top een textielkaart!

Dus nu plaats ik deze kaart nog even op mijn blog. Niet op nieuwjaarsdag, want toen had ik al een andere. Wel vandaag, want nà dit weekend begint voor veel mensen het (werk)jaar pas echt. Dan zijn de vrije dagen rond oud en nieuw ook voorbij. Ik wens iedereen van harte nogmaals een goed jaar toe. Met daarbij de boodschap (overgebracht via deze kaart): Handwerk is inmiddels overal! Voor wie van handwerk houdt is dat fijn om te merken. We staan niet meer alleen in onze hobby! Textielkaarten (zoals deze) zijn overal te koop en handwerk is overal zichtbaar!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.