Terugblik: Populaire blogs

Collage Populaire Blogs Tweedehandswerk 2014In het kader van een terugblik maakte ik van de vier foto’s die op dit moment bij de ‘Populaire Blogs’ staan een collage. Ik oefen zelf geen invloed uit op welke foto’s er in de rechterkantlijn verschijnen. Dat doet de computer automatisch en het wordt bepaald door de lezers. Hoe vaak iets wordt aangeklikt, is bepalend voor de ranking. De blogjes die het meest worden gelezen, worden bij ‘Populaire Blogs’ weergegeven.

Ik vind het zelf wel leuk dat juist déze foto’s op dit moment het vaakst zijn aangeklikt. Want het zijn voor mij ook blogjes waar ik met plezier op terugkijk. Het zijn blogjes waar ik veel tijd en energie had gestopt. Met de klok mee: De gehaakte tasjes, Randje per Week (ik maakte een randje-per-dag-lap), Het verhaal achter de quilt, en nog een keer iets over de gehaakte tasjes. Daarover schreef ik een gastblog, met een soort oproep om aan het eind van het gehaakte-deken-project een tasje te haken om weg te geven.

Al deze onderwerpen heb ik nu weer gelinkt naar de desbetreffende blogjes. Door er weer op te klikken, kun je het blogje nog nalezen. Als jullie nu veel klikken, dan blijven ze dus vanzelf nog ‘populair’. Maar als er in de toekomst iets anders komt wat de aandacht vraagt, dan verandert de ranking. Het leek me leuk om daar nu wat uitleg over te geven.

Overigens: op de home-pagina werkt het iets anders. Daar staan ook vier populaire blogs weergegeven, maar die worden door de computer berekend alléén over de afgelopen maand.

Wat mij betreft zijn de vier ‘populaire blogs’ die er nù op staan, ook zo ongeveer mijn mooiste blogs. Komt mooi uit voor een terugblik!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.