Shop maand dicht

Het liefst wil ik overal op bijzondere plekjes een tasje of een kleedje hangen. Zodat een mooie omgeving het mooie handwerk nog extra kan benadrukken. Maar je hebt natuurlijk niet altijd bijvoorbeeld een mooi gebreid tafelkleed bij je als je middenop de Afsluitdijk staat.

Een mooi gebreid tafelkleed diende als ondergrond voor wat visitekaartjes, die ik altijd bijsluit bij het opsturen van bestellingen. Maar de komende weken ga ik geen kaartjes meer opsturen. Want mijn shop gaat de hele maand december dicht. Met een bezwaard hart hoor, dat wel! Want het liefst wil ik ook altijd maar doorgaan en doorgaan. Toch heb ik nu besloten om even te stoppen met bestellingen op te sturen. Het kost vaak veel tijd en energie en daar heb ik nu wat minder van.

De mooie gebreide tafelkleden (en nog veel meer) blijven nog wat langer bij mij thuis liggen, en dit blogje is dan een tijdelijk Afsluitblogje. En straks moet ik er dan maar eens over nadenken hoe ik al die spullen in m’n shop krijg zònder ze eerst op mooie plekjes te fotograferen.

2 gedachten over “Shop maand dicht”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar top
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.