Uitslag give-away’s

Handwerken is Communiceren!
Iedereen die handwerkt, wil daarmee ook wat uitdragen: “Kijk, ik hou van mooie dingen”, of “Wat is de natuur toch mooi, dat wil ik vastleggen met stof en draad”, of “Ik geef om jou, en daarom heb ik dit voor jou gemaakt”. En nog vele andere boodschappen worden er met handwerk overgedragen. De meeste handwerksters vinden het fijn als hun handwerk ook wordt gezìen door anderen. En een compliment ergens voor krijgen is ook altijd fijn: “Wat heb je dat mooi gemaakt”. Want Handwerken is ook: Met je handwerk (en soms je handwerkblog) om een reactie vragen. En ervan genieten als je die krijgt.

In mijn groot-geworden-shop heb ik heel wat oude handwerken door m’n handen laten gaan, en anderen laten meegenieten van het vele moois wat er vroeger is gemaakt en uitgegeven. En op mijn beurt heb ik weer genoten van reacties van anderen. Vanwege het tienduizendste artikel in mijn shop organiseerde ik twee give-away’s en nodigde ik jullie uit om te reageren. En wat heb ik daarop een prachtige reacties gehad! Heel fijn om die te lezen.

In de handwerkwereld is het zo: Je geeft wat en je krijgt wat. Ik geef andere handwerkliefhebbers lees- en kijkplezier (sommigen bedankten me daar ook voor). En soms krijg ik wat, zoals die bedankjes, en het Margrietje-popje wat ik recent van een bloglezeres kreeg. En nu geef ik weer wat, namelijk een geborduurd boekje en drie naaldkunst-boeken. Op de foto is het misschien wat lastig te zien, maar die kanten ondergrond is het schutblad van dat boek, en die linkerbaan is de binnenkant van het stofomslag. “Fijne Naaldkunst”, zo heet dat boek, en gezien de reacties denk ik dat het een goede keus was.

Deze drie mensen ga ik blij maken met een give-away-boek: Godelieve, Marian en Monique.
En voor de give-away van het geborduurde boekje is het lot gevallen op: Anita.

Ik vraag jullie in een mailtje om jullie adres, en dan stuur ik het op.
Nogmaals bedankt voor jullie hartelijke reacties. En daarmee voor de stimulans om nog lekker weer door te gaan! Met mooie dingen laten zien en verkopen, en met Communiceren over al dat handwerk.

3 gedachten over “Uitslag give-away’s”

 1. Hallo Margriet,
  Even laten weten dat ik het Give Away Boek “Fijne Naaldkunst” in goede staat heb ontvangen!
  Wat een prachtig boek! Boordevol inspiratie, zoveel dat het soms even duizelt!
  Een schot in de roos is dit boek om als uitgangspunt te gebruiken om miniatuur handwerkjes te maken en nieuwe technieken uit te proberen.
  We zijn echt heel blij met dit boek! DANK JE WEL!!
  We gaan je op de hoogte houden van al onze maaksels uit dit boek of nav je blog, en uiteraard blijven we je volgen via je blog!
  Hartelijke groeten van Monique

  1. Margriet Hof

   Hallo Monique,
   Hartelijk dank voor je reactie na ontvangst van het boek Fijne Naaldkunst. Ik vind het ook reuze leuk dat dit boek zo’n schot in de roos is,
   en dat jullie het kunnen gebruiken om miniatuur-handwerkjes uit te maken, en nieuwe technieken uit te proberen.
   Hartelijke groet en veel plezier met jullie projecten!

 2. Marian Hofman

  Hallo Margriet,
  Ik heb het boek intussen ook ontvangen. Wat een mooi boek zeg met herkenbare technieken en projecten maar ook inspiratie om voor mij om nieuwe technieken te gaan uitproberen.
  Daarna ga ik de uitdaging aan, om te kijken of in een leuk werkje kan verzinnen, om zo de techniek over te dragen aan de leerlingen op school en hen enthousiast te maken.
  Door de jaren heen hoor ik van oud leerlingen dat zij de werkjes van handwerken nog steeds hebben en dat ze ermee plezier aan terug denken.
  Veel succes met je blogs ik lees ze met heel veel plezier.
  Hartelijke groet!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.